Chaos UK - The Chipping Sodbury Bonfire Tapes LP

Cena: 450 Kč

Kód zboží: 9820200

Ks   

Popis zboží

Výrobce:

Chaos UK, kapela která inspirovala plno punkerů, bez přehánění z celého světa. Tohle je jejich třetí deska, vyšla v roce 1989 na vlastním labelu kapely. To znamená, že CUK obměnili sestavu, Riot city byli už pár let na smetišti dějin a tahle deska vyšla PO splitu s Extreme noise terror.

Pokud bychom pojmenovali desky Chaos UK přívlastky nebo přezdívkami, tak by to vypadalo asi takto: Burning britain + Loud, political and uncompromising EP - Proražeči blokády, Chaos UK - Chaos UK LP - legenda, Short sharp shocks - jedárna, split s ENT - zabíjárna a Chipping - zapomenuto.

Není to zrovna lichotivá přezdívka, ale zcela odpovídá. Už není rok 1984 a boom bordeloidního punku, ve kterém jeli CUK společně s Disorder (například:) je dávno v hajzlu. Začíná se formovat crustová scéna, která vyrůstá z UK hardcoru. A do tohohle období kapela vyflusne The Chipping... LP, na vlastním labelu, což mu taky moc nepomůže.

No, asi už dost slohovýho cvičení. Tahle deska je posun o kousek zpátky a mě připomíná mix Chaos UK a Short sharp shocks. Uvřeštěný maniacký zpěv, perfektní kytarová práce, inteligentní texty, což je vše korunováno hitem číslo 1 co nesmí chybět na žádné opravdové CUK desce - áááno, Farmyard :)

 

Líbí se? Sdílej dál:

Mohlo by se Vám líbit